Slobozia, Sos. Brailei, nr. 17, jud. Ialomita

accesorii-furtun-gradina

Accesorii pentru furtun care îți ușurează munca în grădină

Odată cu sosirea primăverii, se intensifică și activitățile în grădină, așa că ai nevoie de cele mai bune instrumente pentru a obține rezultatele dorite. Ia în calcul câteva accesorii pentru furtun care au rolul de a-ți ușura munca în grădină, solar ori seră.

Înainte de a face achizițiile, gândește-te la nevoile pe care le ai, la dimensiunea spațiului pe care îl îngrijești, dar și la tipul tău de furtun din gospodărie. Îți prezentăm în continuare câteva accesorii pentru furtunuri, caracteristicile lor și modul în care te pot ajuta să îți simplifici activitatea.

Coliere metalice pentru furtunuri

Printre primele accesorii pentru furtun pe care trebuie să le cumperi în această primăvară se află colierele metalice. Aceste piese se folosesc pentru fixarea furtunurilor de țeava de alimentare cu apă, având rolul de a preveni desprinderea acestora în cazul unei presiuni mari. Astfel vei avea o grijă în minus în momentele în care nu vei putea să supraveghezi sesiunea de udat a grădinii de legume, a serei de flori ori a pomilor fructiferi.

Garnituri O-ring

Fie că optezi pentru seturi realizate din cauciuc ori din silicon, garniturile O-ring nu trebuie să îți lipsească de pe lista de cumpărături a gospodăriei în această primăvară. Principalul lor rol este de a preveni scurgerile de fluide din instalații. Acestea pot fi folosite în diverse scopuri – hidraulice, pneumatice, aplicații de vid, industria de accesorii, industria auto și altele, fiind compatibile cu mai multe domenii. Pot fi folosite pentru mai multe tipuri de fluide – uleiuri, acizi, aburi, combustibili termici, etc.

Garniturile O-ring sunt cele mai folosite accesorii pentru etanșări nu numai datorită faptului că se montează ușor, ci și pentru că sunt economice și de calitate, fiind extrem de rezistente la rupere.

Cuple metalice pentru furtun de grădină

Din setul de îngrijire pentru grădină nu ar trebui să lipsească nici cuplele metalice. Efurtun.ro îți pune la dispoziție o varietate de modele pentru utilizarea în diverse domenii de activitate. O cuplă rapidă profesională este rezistentă în timp, perfect etanșă și oferă comoditate în timpul folosirii. Există modele universale ce pot fi utilizate atât pentru repararea unui furtun deteriorat, cât și pentru conectarea a două furtunuri de grădină.

Ce accesorii pentru furtun ai folosit până acum și îți sunt de folos în activitățile din gospodărie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *