Din cauza diferenței cotei de TVA dintre persoane fizice și persoane juridice, prețurile din categoria Panouri solare sunt fară TVA.

Celor ce au decis să își monteze un sistem fotovoltaic le propunem invertoare fotovoltaice de calitate, recunoscute pentru fiabilitatea lor. Asadar, daca esti în cautarea unui invertor solar, ai ajuns unde trebuie. În oferta noastra vei descoperi invertoare de cea mai buna calitate: invertor on grid, invertor hibrid, monofazate sau trifazate.
Tot aici vei găsi diverse alte accesorii ce intra în componenta unui sistem fotovoltaic performant: senzor de putere, modul de alimentare baterie, acumulator ori baterii solare, sau optimizator pentru panouri fotovoltaice.

Afișez 1 - 24 din 60 de rezultate

Stoc limitat

Stoc limitat

Stoc limitat

FAQ - întrebări frecvente despre invertoare

Ce este un invertor solar?

Invertorul fotovoltaic, cunoscut și că invertor solar, este un echipament electronic care converteste curentul variabil direct produs de panoul solar în curent alternativ. Ulterior curentul alternativ obținut poate fi apoi vărsat în rețea sau poate fi folosit pentru alimentarea cu curent a aparatelor electronice din casa.

Ce este un invertor on grid?

Un invertor on grid este un invertor solar de retea. Altfel spus invertorul on grid se monteaza acolo unde se dorește conectarea la rețeaua de alimentare cu curent.

Ce este un invertor off grid?

Invertorul off grid inlocuieste invertorul on grid în situația în care proprietarul nu dorește să conecteze sistemul solar la rețeaua publica de alimentare.

Ce inseamna invertor hibrid?

Un invertor hibrid este un invertor solar ce combina avantajele invertorului on grid cu cele ale invertorului off grid. Astfel invertorul hibrid este capabil și să verse în rețea surplusul de energie produs de sistemul solar dar și să stocheze în acumulatori, energia electrică produsă în timpul zilei.