Invertoare monofazate

Probabil cele mai cerute dintre invertoarele pentru panouri fotovoltaice datorită faptului că majoritatea caselor au instalații de curent monofazate,modelele de invertor monofazat prezente pe site-ul nostru se remarcă în primul rând prin calitate. Un astfel de invertor face posibilă transformarea curentului direct produs de panourile fotovoltaice în curent continuu și este unul dintre cele mai importante echipamente dintr-un sistem de panouri solare. Ca atare este esențial ca în alegerea invertorului să luați în calcul nu numai prețul ci mai ales, calitatea.

Efurtun vă propune invertoare monofazate on-grid sau hibrid de tip string. Invertorul monofazat on grid face posibilă alimentarea gospodăriei cu curentul produs de panouri și distribuie surplusul de curent în rețeaua publică de alimentare.
Pe de altă parte, un invertor monofazat hibrid va direcționa surplusul de energie în bateriile solare și abia după încărcarea acestora va trimite curentul în rețea. Avantajul unui invertor hibrid vine din faptul că asigură autonomie mai mare și este extrem de util mai ales dacă locuiți într-o zona cu pene frecvente de curent. În plus montarea bateriilor nu trebuie făcută la punerea în funcțiune a invertorului acestea putând fi instalate ulterior.

Oricare dintre modelele prezente în oferta noastră de invertoare monofazate, fie ca vorbim de invertor on grid sau de invertor hibrid, este de tip string ceea ce înseamnă că un singur invertor va prelua curentul direct produs de toate panourile fotovoltaice pe care doriți să le montați și este una dintre cele mai puțin costisitoare soluții disponibile.
Vă recomandăm să apelați la un specialist pentru a estima în mod corect dimensiunea instalației de panouri solare.

Invertoare monofazate

Afișez toate cele 10 rezultate

Afișez toate cele 10 rezultate