Sisteme fotovoltaice complete

Efurtun îți pune la dispoziție sisteme fotovoltaice complete de diferite puteri. Complete pentru că un kit de panouri fotovoltaice ca cele din oferta noastră este tot ce îți trebuie pentru a deveni producător de energie electrică.

Kit panouri fotovoltaice de la Efurtun

Kiturile de panouri fotovoltaice sunt compuse din panouri solare, invertor, cablu solar, contor inteligent denumit și smart meter, sistem de prindere pentru acoperiș.
Panourile solare din componenta kit-ului sunt panouri monocristaline Ja Solar Deep Blue 3.0 JAM54S30 410 W. Invertorul solar on grid și contorul inteligent sunt produse de Huawei. Pentru detalii tehnice te invităm să citești descrierea produsului care te interesează sau să ne contactezi aici.

Avantajele instalării unui kit de panouri fotovoltaice

Pe lângă faptul că vei contribui la reducerea emisiilor de carbon, profitând de o sursă de energie regenerabilă, prin instalarea unui sistem fotovoltaic vei resimți și o reducere substanțială a costului cu energia electrică. Totodată vei fi mai puțin afectat financiar de fluctuațiile prețurilor din piața de energie. Un alt avantaj este acela că vei deveni prosumator și astfel vei plăti mai puțin decât un consumator clasic atunci când panourile tale nu produc suficient.

panouri solare

Afișez toate cele 2 rezultate