Din cauza diferenței cotei de TVA dintre persoane fizice și persoane juridice, prețurile din categoria Panouri solare sunt fară TVA.

Pentru a veni în ajutorul celor ce doresc montarea unui sistem fotovoltaic, am inclus în oferta noastra și diverse sisteme de prindere utile atât pentru cei ce doresc montarea de panouri fotovoltaice pe acoperiș, cât și celor ce au ales să monteze sistemul fotovoltaic la sol. Astfel gama noastra de produse include prinderi, suport panou solar lung sau scurt, suport contragreutate, unghi sau sina montaj panouri fotovoltaice dar și alte accesorii indispensabile pentru un montarea de panouri fotovoltaice.

Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

FAQ - intrebari frecvente despre structuri de prindere

Cum se montează panouri solare?

Pentru montarea unui sistem de panouri fotovoltaice este indicat să apelati la firme specializate. În afara de faptul că aceste firme își iau în calcul aspectele legate de siguranta și ofera o garantie, este important că montarea unui sistem de panori fotovoltaice să tina cont nu doar de suprafata ci și de factori că gradul de umbrire, orientarea georgrafica, etc. Ignorand acesti factori riscul este să aveti un sistem de panouri solare ce nu va functiona la parametri maximi și care va avea un randament mic.

De cate panouri solare are nevoie o casa?

Estimarea numarului de panouri solare necesare pentru a acoperi nevoile de curent electric depinde de foarte multe criterii. În primul rand trebuie să calculati care este consumul dvs lunar, să va ganditi în ce zona locuiti și ce orientare are acoperisul dvs sau terenul pe care veti monta panourile, etc. De aceea este indicat să apelati la o firma specializata care va stii să calculeze necesarul de panouri fotovoltaice tinand cont de toate criteriile ce pot impacta randamentul sistemului de panouri solare.